Ansök om sms lån direkt på nätet

Sms lån med betalningsanmärkning

Är det så att du är i behov av ett tillfälligt snabblån såsom ett smslån eller mobillån och har svårt att få låna på grund av att du tidigare har råkat få en betalningsanmärkning? Detta stämmer säkert in för många idag. Häng med oss så ska du få tips på var du kan få låna pengar snabbt trots en anmärkning.

Dessa banker har du möjlighet att kunna få låna hos trots att du har en betalningsanmärkning:

Kredit365 Viaconto Expresskredit

Det är som sagt många personer idag som har eller har haft en besvärlig situation på grund av att man har en betalningsanmärkning. Man kan helt enkelt inte göra nästan någonting som att teckna ett kontrakt på en lägenhet eller skaffa ett telefonabonnemang som exempel. Det är också väldigt svårt att låna pengar, men det finns hjälp att få men det beror så klart också på olika saker. En betalningsanmärkning är mer vanligt än man tror och det kan bero på att man en gång i tiden förlorade sitt arbete och inte hade tillräckligt med pengar för att betala alla sina räkningar eller så kan det vara en parkeringsbot eller liknande. Men det går att låna pengar även fast man har en betalningsanmärkning och i de flesta fallen så måste den då vara runt 1 eller 2 år gammal och du får inte ha ett skuldsaldo hos kronofogden.

Med hjälp av vår tabell nedan kan du jämföra samtliga smslån och hitta det billigaste lånet:

Rank Långivare Belopp Villkor mm. Ansök här
1
Mobillan.se
Mobillån
1.000 - 40.000 kr - Kontokredit eller mobillån.
- Besked direkt
Ansök här
2
Vivus l?n
Vivus
2.000 - 20.000 kr - Snabb Ansökan.
- Uppläggningsavgift 495 kr
Ansök här
3
Smslån Viaconto.se
Viaconto
1.000 - 50.000 kr - Smidigt och enkelt.
- Låna i 3 månader
Ansök nu
4
Nanokredit.se
NanoKredit
2.000 - 25.000 kr - Snabbt besked.
- Uppläggningsavgift 395 kr
Ansök här
5
Monetti.se
Monetti
2.000 - 20.000 kr - Inga dolda kostnader.
- Klara villkor
Ansök här
6
Risicum.se
Risicum
3.000 - 50.000 kr - Gratis ansökan.
- Utbetalning under helg
Ansök här
7
Leasy.se
Leasy
10.000 - 25.000 kr - Individuell Ränta.
- Låna till vad du vill
Ansök här
8
Lånbutiken
Lånbutiken
25.000 - 50.000 kr - Ansök på 3 minuter.
- Utan dolda kostnader.
Ansök här
9
Kundfinans.se
Kundfinans
5.000 - 30.000 kr - Pengarna på kontot samma dag.
- Kredittagaren ska vara myndig
Ansök här
10
Kredit365.se
Kredit365
2.000 - 5.000 kr - Betalningsanmärkning? Prova här.
- Avgift från 459 kr
Ansök här
11
Expresskredit.se
Expresskredit
1.000 - 30.000 kr - För dig med betalningsanmärkning.
- Avgift från 437 kr
Ansök här

Du kan ta ett smslån med betalningsanmärkning för att lösa ett tillfälligt hål i din plånbok. Det är en typ av snabblån som också kallas för mikrolån, mobillån med mera. SMS lån är ett rätt så dyrt lån där du lånar en mindre summa pengar under till exempel en månads tid. Normalt så ligger återbetalningstiderna på 30, 45, 60 eller 90 dagar beroende på långivare och belopp. Du brukar få låna endast ett mindre belopp när du är ny kund, men när du betalar ditt första lån i tid och kan du få låna mer om du behöver nästa gång. Om vi tänker oss att du behöver 2000 kronor, för att detta är ett lån som du inte skall låna mer än du behöver eftersom det är dyrt. Normalt då så kan du låna den summan max i 30 dagar och 2000 kr plus räntor och avgifter kommer att ligga på runt 400 kronor. Det innebär inom 30 dagar så måste du betala tillbaka hela beloppet som är 2400 kronor.

Att ansöka om ett smslån direkt görs lättast via deras hemsida och det finns många som SMS lån med betalningsanmärkning, så ta dig lite tid och kolla vilken som ger den bästa räntan. Ansökan görs enklast via deras hemsida och du fyller i dina uppgifter som namn och personnummer och klickar på ansök. Går nu din ansökan igenom så har du pengarna på ditt konto inom några minuter. Tänk på att om du istället väljer en utbetalning som du måste gå till en bank och hämta så kommer det att ta längre tid, så använd ditt bankkonto.

Lånet är till för att lösa dina tillfälliga problem och är ingen lösning för dig som inte vet om du kan betala tillbaka nästa månad. Det räcker inte att betala till exempel räntan som på ett vanligt banklån, här skall pengarna tillbaka och hela beloppet med ränta. För att kan du inte betala så kommer du få en betalningsanmärkning igen och det vill du säkert inte vara med om eftersom du vet hur krångligt att har blivit. Ta ett sms lån direkt för att lösa ditt tillfälliga problem och du har använt lånet på rätt sätt.

Betalningsanmärkning?
Sms lån direkt online
Lån på dina villkor!
Mer om räntefria lån!
Sms lån räntefritt online