Ansök om sms lån direkt på nätet

Räntefria smslån

Behöver du låna 1500 kr till en ny mobiltefon? Eller är det så att din bil gått sönder och du behöver låna 4000 kr till reparationen? Går det då att låna räntefritt via ett snabblån såsom ett mikrolån eller mobillån? Ja, många långivare erbjuder faktiskt oss som kunder att låna utan ränta första gången. Bra va? Via oss kan du hitta rätt sms lån för just dig!

SMS lån kan med fördel användas av många anledningar såsom exempelvis till att klara av extraordinära kostnader såsom en hög mobilräkning, en bröllopsgåva, fickpengar till semesterresan eller en bilreparation och så vidare. Det viktiga är att du inte glömmer bort att detta sätt att låna pengar bara rekommenderas för tillfälliga hål i plånboken. Detta eftersom avgifterna är relativt höga. Ser du bara till att du kan betala tillbaka pengarna när lånetiden gått ut, kan ett snabblån vara rätt för dig.

Med hjälp av vår tabell nedan kan du jämföra samtliga smslån och hitta rätt lån för dig:

Rank Långivare Belopp Villkor mm. Ansök här
1
Mobillan.se
Mobillån
1.000 - 40.000 kr - Kontokredit eller mobillån.
- Besked direkt
Ansök här
2
Vivus l?n
Vivus
2.000 - 20.000 kr - Snabb Ansökan.
- Uppläggningsavgift 495 kr
Ansök här
3
Smslån Viaconto.se
Viaconto
1.000 - 50.000 kr - Smidigt och enkelt.
- Låna i 3 månader
Ansök nu
4
Nanokredit.se
NanoKredit
2.000 - 25.000 kr - Snabbt besked.
- Uppläggningsavgift 395 kr
Ansök här
5
Monetti.se
Monetti
2.000 - 20.000 kr - Inga dolda kostnader.
- Klara villkor
Ansök här
6
Risicum.se
Risicum
3.000 - 50.000 kr - Gratis ansökan.
- Utbetalning under helg
Ansök här
7
Leasy.se
Leasy
10.000 - 25.000 kr - Individuell Ränta.
- Låna till vad du vill
Ansök här
8
Lånbutiken
Lånbutiken
25.000 - 50.000 kr - Ansök på 3 minuter.
- Utan dolda kostnader.
Ansök här
9
Kundfinans.se
Kundfinans
5.000 - 30.000 kr - Pengarna på kontot samma dag.
- Kredittagaren ska vara myndig
Ansök här
10
Kredit365.se
Kredit365
2.000 - 5.000 kr - Betalningsanmärkning? Prova här.
- Avgift från 459 kr
Ansök här
11
Expresskredit.se
Expresskredit
1.000 - 30.000 kr - För dig med betalningsanmärkning.
- Avgift från 437 kr
Ansök här

För många är ett räntefritt mikrolån ett smidigt och enkelt sätt att låna på också. Du slipper allt krångel och alla blanketter du behöver fylla i om du går iväg till din lokala bank för att försöka få ett lån. Dessutom brukar de traditionella bankerna ha så höga krav på dig som låntagare att det många gånger är stört omöjligt att bli beviljad ett lån via dem. När vi pratar om snabblån brukar kraven var lägre för att låna pengar. Hos de allra flesta långivare av smslån behöver du vara över 18 år gammal, vara svensk medborgare, ha en inkomst på minst 50 000 – 100 000 kr och ha en e-postadress och/eller ett mobiltelefonnummer för att få din låneansökan godkänd. Här kan du läsa mer om sms lån med betalningsanmärkning.

Ett sätt att låna är att göra det via din mobiltelefon genom exempelvis ett sms. Men det är idag troligtvis allra smidigast att både ansöka och få sin utbetalning av pengarna direkt via nätet. Det enda du behöver göra är att snabbt fylla i ett par enkla uppgifter om dig och sedan får du svar på en kort stund. Många gånger får du dessutom pengarna utbetalda till ditt konto samma dag som du ansöker om lånet. Bra va? Online får du dessutom tillgång till ett flertal olika bra alternativ att välja mellan. Den allt ökande konkurrensen har som vi tagit upp tidigare gjort att du som förstagångslånare kan låna utan ränta hos ett flertal onlinebanker. Se mer om sms lån 5000 kr

Lånetiderna för dessa smålån varierar från 14 dagar till 90 dagar. Den allra vanligaste återbetalningstiden brukar ligga på 30 dagar. Lånesummorna varierar från 500 – ca 10 000 kr. En skillnad mot ett traditionellt lån är att det ej förekommer någon amortering under lånetiden. När lånetiden gått ut för smslånet betalar du in hela lånesumman + avgifter. Detta gör att du bör se till att du har pengar när det är dags för betalning. Många långivare erbjuder också förlängning av återbetalningstiden med 30-60 dagar.

För dig som har ett tillfälligt hål i din plånbok och vet att du har råd att betala tillbaka lånet inom lånetiden är ett sms lån utan ränta ett mycket smidigt och enkelt sätt att låna pengar på. Om du sedan letar efter det bästa lånet online, kommer du med största säkerhet öka chanserna att hitta det rätta lånet för dig med de billigaste avgifterna. 

Betalningsanmärkning?
Sms lån direkt online
Lån på dina villkor!
Mer om räntefria lån!
Sms lån räntefritt online